Followers

Khamis, 12 Mei 2011

Taktik Kotor China DAP Semakin Menjadi-jadi..Pas Tetap Pertahankan Kemungkaran Politik DAP


DAP terus bermain dengan taktik kotor untuk melebarkan lagi jurang perpecahan kaum.

...Bagaimanapun, baru-baru ini atas TITAH PERINTAH Janice Lee, gerai-gerai Melayu yang dibina di sekitar hentian bas lama dengan peruntukan kerajaan, telah dirobohkan. Alasan yang diberikan ialah, gerai-gerai tersebut dipindahkan kerana mengganggu lalu lintas, walhal yang menyebabkan kesesakan ialah PASAR BABI dan gerai-gerai Cina dari Stesen Minyak BP sehingga ke Stesen Minyak Petronas. 
Sumber: theunspinners

Pandangan Pendita:

Matlamat China DAP ini mudah sahaja untuk difahami:
 1. Dengan merobohkan gerai tersebut penjaja bangsa Melayu akan marah kepada DAP.
 2. DAP telah mengaturkan persepsi bahawa jika bangsa Melayu marah kepada DAP bermakna marah kepada kaum China.
 3. Dengan demikian kaum China akan terus bersatu di bawah DAP untuk menentang bangsa Melayu yang suka marah kepada kaum China.
 4. Pas akan mempertahankan tindakan DAP dengan mengatakan bangsa Melayu tidak menghormati undang-undang. UMNO akan dikatakan gagal memperjuangkan agama kerana memperjuangkan bangsa.
 5. DAP sengaja melancarkan kempen supaya bangsa Melayu marah kepada parti itu untuk meningkatkan sokongan kaum China kepadanya. Taktik ini sangat berjaya dilakukan di Pulau Pinang.
 6. DAP sengaja meletakkan bangsa Melayu dalam situasi sebagai bangsa yang perlu menyembah dan berlutut kepadanya untuk terus hidup.
 7. DAP dengan sengaja memberi gambaran bahawa kaum China akan dibela sepenuhnya dan dengan apa cara sekalipun jika DAP diberi memegang tampuk kuasa. Maka kaum China wajib berjuang bersama DAP untuk menghapuskan penguasaan bangsa Melayu.   
DAP akan terus memainkan isu ini di seluruh negara. Cuma berbeza mengikut tempat dan berbeza antara taktik di Semenanjung dengan yang akan mereka gunakan di Sabah dan Sarawak.

Selagi Pas sanggup menjadi haiwan ternakan DAP yang setia, selagi itulah permainan ini akan berterusan kerana Pas sudah mula menghina dan menanam kebencian terhadap perkataan "bangsa Melayu".
Akibatnya DAP semakin kukuh menguasai China di bandar-bandar yang penuh dengan kemewahan dan kesenangan, dan Parti Pas Melayu Pas semakin ditolak oleh umat Islam kerana kebodohannya sendiri.


Semakin bangsa Melayu marah, 
semakin kaum China menyokong DAP


comments:Anak Jawa berkata...
rakyat perlu diberitahu, marahnya melayu kepada perbuatan dap bukan secara generalnya kepada cina ! tapi marah kepada perbuatan mereka yang menindas melayu sedangkan di bawah pemerintahan melayu lah, cina boleh cari makan. DAP yang rasis untuk semarakkan anti perkauman ini dengan taktik kotor dan bangsa cina jangan termakan taktik ini yang sengja melagakan keharmonian kita. ingat, kita marah kepada perbuatan pemimpin DAP yang menindas rakyat. sebagai satu bangsa malaysia,sama2 merasa kepayahan dan kesenangan. dalam hal ini, cina india dan melayu akan sama2 rasa sekiranya ditindas pemimpin yang kejam dan zalim kerana kita punyai jiwa 1 malaysia

1 ulasan:

 1. BEZA ANTARA SALIH YAACOB DAN ANWAR !
  http://aimi-naqiuddin.blogspot.com/
  MESTI BACA !!!

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...